Karriere

Hva er en Karriere? Vi definerer forskjellig. Karrière er en persons arbeidsmessige fremgang eller yrkessuksess gjennom livet.

Karriere er hele tiden og lære noe nytt og komme seg til neste trinn. Vokse seg klokere og gjøre det en er aller best på og utvikle sitt talent.                                                Visjoner – mål – delmål om; Hva vil jeg – og Hvorfor vil jeg  og Hva gjør jeg – Hva er gevinsten?

Hele livet er det viktig å jobbe med egen atferd og ha fokus på hva vi kan gi til andre av verdi. Utvikle ny kunnskap og ferdigheter som gir                                                oss et godt selvbilde slik at målene blir på linje med tilliten og troen på at vi kommer dit.  

Kurs/workshop
I Design Your Life Kurset vil du bli kjent med en metode som du vil kunne bruke for resten av livet. Se karrieremuligheter – samtidig som du får dine hjelpere i gruppen. Det er i seg selv veldig motiverende og bli kjent med nye mennesker som får det samme mentale verktøyet som deg. 

Bedrifter
Vi har også egne pakkeløsninger for bedrifter. 

Privat Coaching 
En tjeneste som inkluderer deg og en coach. Vi kjenner når alt er på «stell» i livet – «vi surfer på bølgen» det betyr at vi er i balanse i alle våre livsområder, når det motsatte er en realitet så føles det å svømme mot strømmen og det «vakler» – det er her jeg kan hjelpe deg til å se nye muligheter og kartlegge din livssituasjon og sammen ta grep så du kommer til neste nivå med et liv i balanse.

Bestill online https://www.oslomedisinskesenter.no eller 22 94 10 00
Mona mob: 92887757 Mail: mona@monahartmann.no