Om Mona Hartmann

Mona Hartmann

 

 Min lidenskap er å se en positiv endring som et resultat av min coaching.  Jeg er Master Coach og foredragsholder i motivasjonsledelse.

Jeg er takknemlig for min Mentor Brian Mayne, som er min høyeste læremester innen Goal Mapping, Life Mapping, Action Mapping og sertifisert Master Coach.
NLP-grad i kommunikasjon og Mastermindclasses med JudyMay Murphy i Norge.  Hundrevis av timer med verdenskjente Brendon Bruchard fra Experts Academy, Tony Robbins og Tim Storey i London.  Kunnskap og erfaringer jeg deler med glede.
 Jeg har vært på livsveien en lang stund og opplevd at målsetting forbundet med mine verdier, har alt å si. Jeg har hatt stor suksess med mine måloppnåelser og det er grunnlaget for god selvfølelse. Jeg har også møtt mine utfordringer/livskriser og de har formet meg til den jeg er i dag. Det er nettopp derfor jeg kan hjelpe andre. Livet består av plusser og minuser og alle hendelser handler om personlig vekst. Visjoner og mål har vært helt essensielt for min livskvalitet.

Jeg har 25 års ledererfaring og har hatt stor suksess med å bygge opp egen virksomhet innen frsisør, og senere medisinsk SPA med hud/kroppsterapi, medisinsk hud og fotterapi + andre legetjenester. I dag arbeider jeg i et team hos Oslo Medisinske Senter der vi har de fleste legetjenester,  og spesialister innen medisinsk hudpleie. 

 

Helse & Livsstil har stor plass i mine kurs/foredrag og i samtale med den enkelte, for der er «batteriet» til livsmestring. Uten god helse klarer vi ingenting.  
Sammen med et helseteam, samt en seniorforsker og ernæringsfysiolog har jeg samlet de beste rundt meg til å kunne hjelpe personer som vil noe med livet sitt og
oppnå sine drømmer /mål  på en mer effektiv måte. En raskt voksende industri  rundt om i verden. En suksess handler om resultatene enkeltpersoner/bedrifter oppnår i samarbeid med en coach/mentor.

En coaching vil gi deg innsikt til klar utsikt. Du blir kjent med dine styrker, verdier og behov som gjøres om til visjoner og mål i fremtiden.
Din personlige utvikling er din innvestering for livet! De aller fleste glemmer den viktigste personen – seg selv!

Som profesjonell life-coach hjelper jeg deg med å finne frem til dine visjoner, retning og hensikt. Klarhet i hvor du står og hvor du vil være – din personlighet vil bringe frem det beste i deg. Helse & Livsstil er nøkkelen til all suksess og mitt favorittområde.

 

 

Min filosofi

En grunnleggende sannhet: Personlig oppfyllelse er det virkelige målet på suksess.
Når vi lærer å verdsette og respektere oss selv, vil vi også kunne møte andre med åpenhet, generøsitet og respekt.