Om Mona Hartmann

Mona Hartmann

 

 Min lidenskap er å se en positiv endring som et resultat av min coaching.  Jeg er Master Lifecoach og foredragsholder i motivasjonsledelse.

Jeg er takknemlig for min Mentor Brian Mayne, som er min høyeste læremester innen Goal Mapping, Life Mapping, Action Mapping og sertifisert Master Coach.
NLP-grad i kommunikasjon og Mastermindclasses med JudyMay Murphy i Norge.  Hundrevis av timer med verdenskjente Brendon Bruchard fra Experts Academy, Tony Robbins og Tim Storey i London.  Kunnskap og erfaringer jeg deler med glede. Min personlighet består av hva jeg tenker, hva jeg føler, hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Jeg former meg til den personen jeg vil bli med indre og ytre helse.  

 

Helse & Livsstil har stor plass i mine kurs/foredrag og i samtale med den enkelte, for der er «batteriet» til livsmestring. Uten god helse vil alt annet «falle i bakken».  
Sammen med et helseteam, samt en seniorforsker og ernæringsfysiolog har jeg samlet de beste rundt meg til å kunne hjelpe personer som vil noe mer med livet. 

Du kan møte meg  på Oslo Medisinske senter på Eger senter i Oslo eller via SKYPE eller andre plattformer til en uforpliktende samtale og se om jeg er den rette til å hjelpe deg. Din personlige utvikling er din innvestering for livet! De aller fleste glemmer den viktigste personen – seg selv!

Som profesjonell life-coach hjelper jeg deg med å finne frem til dine visjoner, retning og hensikt. Klarhet i hvor du står og hvor du vil være – din personlighet vil bringe frem det beste i deg. Første samtale er gratis og deretter koster en time kr 1200,- 20% avslag om du er student. Workshop 16 timer kr 3750,-

 

Min filosofi

En grunnleggende sannhet: Personlig oppfyllelse er det virkelige målet på suksess.
Når vi lærer å verdsette og respektere oss selv, vil vi også kunne møte andre med åpenhet, generøsitet og respekt.