Grip sjansen til å bli 

Sertifisert Goal Mapping Practitioner.

Goal Mapping Norge har gleden av å tilby deg den store muligheten til å bli Certified Goal Mapping professional

Sertifisert av Brian Mayne himself. En unik sjanse til å lære et av verdens ledende målstyringssystem som Brian Mayne skapte for over 20 år siden.

Vi har behov for flere Instruktører, i bedrifter og i skoler. I England er skoler og Universiteter kjent med Goal Mapping og de dokumenterer omkring tjuefem prosent høyere læreforståelse etter at elevene har blitt kjent med mestringskoden til suksess.

Goal Mapping Practitioner Programmes https://www.brianmayne.com

Brian Mayne utviklet det verdensledende Goal mapping systemet for suksess for over 20 år siden. Store kjente internasjonale selskaper som Microsoft, Siemens, Disney og Coca-Cola, samt utdanningsinstitusjoner, idretts- og treningsgrupper, helse-coacher og toppidrettsutøvere bruker Goal Mapping som mentalt verktøy.

Brian er en vinner av en nasjonal opplæringspris i Storbritannia, ble kåret til Årets Foredragsholder av toppledelsen. Brian har som personlig mål å hjelpe og løfte 7 Millioner mennesker.

Han er forfatter av fire bøker og de er oversatt på åtte språk. De er verdsatt for å være enkle i sitt budskap, praktisk i bruk for absolutt alle og kjent for sine effektive resultater.

Goal Mapping har berørt livene til mer enn 4 millioner mennesker i over 30 land.

Det finnes idag omkring femtenhundre i verden som er sertifisert Goal Mapping Practitioner og her finner du lærere, coacher, ledere idrettsutøvere og terapeuter.

Brenner du for å hjelpe folk til neste nivå vil det alltid bestå av å sette mål/delmål. Hjelpe til med å skape en klar visjon om hvordan komme dit og hva som vil motiverer/inspirere underveis.

Ingen glede er høyere enn når noen opplever å utløse sitt potensiale.

Microsoft UK oppleved sine beste år etter at de begynte å ta i bruk Goal Mapping for sine ansatte.

Som sertifisert utøver kan du:

• Sette opp hel/halvdagsworkshop til de gruppene du brenner for og keynote-presentasjon til enkeltpersoner og grupper i næringsliv, utdanningsinstitusjoner og privatpersoner.

• Få tilgang til og levere et livsforandrende målstyringssystem, fullpakket med suksesshistorie fra millioner av mennesker gjennom 20 år.

• Bli med i et fellesskap av likesinnede personer, alle hjelper hverandre – og alle dedikert til å gjøre en forskjell i verden.

• Få tilgang til Akademiet for markedsføringsmaterialer, salgsfremmende verktøy, manualer og PowerPoint-presentasjoner.

Mine erfaringer siden 2012 med Goal Mapping som mentalt verktøy til bedrifter, toppidrettsutøvere og enkeltpersoner. Jeg bruker det i workshop/webinar og personlig coaching.

Brian Mayne gleder seg til å endelig få muligheten til å sertifisere flere i Norge.

 

Klikk på knappen under for å lese mer om kurset og melde deg på.